dinsdag, april 30, 2013

CAC Kroon / Crown

 
Anita koos deze week het thema  Kroon bij de Crazy Amigo's! Heel begrijpelijk thema voor vandaag omdat het de kroning is van onze nieuwe Koning!
Ook is het de laatste dag van de maand, dus tegelijkertijd heb ik mijn Art Calendar klaar van april en natuurlijk met een kroon ;o))
 
 
 

vrijdag, april 26, 2013

Stempelmaatjes swap

Gisteren hadden we onze maandelijkse stempelavond met de stempelmaatjes en hebben we onze swap uitgewisseld, dit keer met een vrij thema!!
 
 
 

dinsdag, april 23, 2013

CAC Cupcakes

Carla koos deze week het thema Cupcakes bij de Crazy Amigo's!
 
 
 

zaterdag, april 20, 2013

SPA Tape It !

Het thema deze week bij SPA gebruik tape in je werk!!




donderdag, april 18, 2013

CAC Achtergrond in de hoofdrol / Backgrounds in the Lead

 
Nellie koos deze week het thema, achtergrond in de hoofdrol bij de Crazy Amigo's.Dit is mijn eerste achtergrond gemaakt met mijn eigen gemaakte Gelli plate!! Ik moet nog veel oefenen ;o))
 
 

dinsdag, april 09, 2013

CAC Home Sweet Home

Het thema bij de Crazy Amigo's koos ik en was natuurlijk huisjes Ben daar de laatste dagen zo veel mee bezig geweest tijdens de workshops op het Art Specially Event!!zulk soort boekenlegger maakte we daar met behulp van panpastels en een template!!De tekststempel House en het huisje zijn stempels van de nieuwe sheet die afgelopen weekend  uitgegeven werden!

zaterdag, april 06, 2013

Black & White 140

Godelieve heeft  vandaag haar 140ste blogpost van Zwart & Wit.Dus vandaag op heel veel blogs een verrassing voor haar. Voor een dag zijn er heel veel mensen die haar voorbeeld volgen en ook iets in zwart-wit plaatsen.Graag wil ik haar bedanken voor al de inspiratie op haar blog en natuurlijk ook Feliciteren ;o)) En Hopelijk kunnen we er nog lang van genieten!!
 
 
 

vrijdag, april 05, 2013

Art Specially Stempel Event 2013

 
Het is bijna zover het Art Specially Event. Hebben jullie er ook zo'n zin in ;o))
 Elk jaar wordt er een goed doel gekozen en dit jaar zijn het er zelfs 2.  Protésis de Mama  en Stichting Cambodja Kids ,2 goede doelen voor 2013. Als je meer wild lezen hierover moet je even naar de site van Art Specially gaan. Ik hoop veel bekende te zien en te spreken! Tot zaterdag en of zondag in Zeist!!
 
 
 

donderdag, april 04, 2013

ABC swap met Anita

Voor de ABC swap met Anita deze kaart gemaakt met de letter P. Hermine beschreef deze techniek  in het laatste nieuwe  boekje van Art Specially!
Kijk ook bij Anita wat voor een prachtige kaart zij gemaakt heeft!!
 
 
 

dinsdag, april 02, 2013

CAC Slingers / Garlands

 
Klaart koos deze week het thema bij de Crazy Amigo's, Slingers
 
 

maandag, april 01, 2013

Art Calender Maart

 
April een nieuwe maand. Mijn Art Calender voor Maart is klaar!